TapioTanskanen "Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens" (Friedrich Schiller)

Niklas, koskas liityt hyviksiin?

  • Niklas, koskas liityt hyviksiin?

 

 

 

 

 

Heittivät minut ulos Puheenvuorosta, siis tuli kirjoituskielto, tässä syy usarin ilmoituksen mukaan:

 

no-reply@uusisuomi.fi

ma 7.9.2015 11:15

Inbox

Vastaanottaja:

Tanskanen Hannu;

Olet saanut varoituksen asiattomasta sisällöstä Uuden Suomen  
blogipalveluissa. Tämä on asiatonta: Tiedätkös Börje, sinä kuvotat  
minua. Poliittisten pisteiden kalastaminen ihmisten hädällä on alhaisinta  
mitä tiedän.

 

No, onneksi oli tämä sivupersoonan blogi vielä avoin ;-)   (tuskin kauaa)

 

Mitä tästä opimme? Sen että vihreille ei saa sanoa mitään, Börje kyllä saa nimitellä rasistiksi, fasistiksi ja vaikka miksi. Onko tämä reilua? Vastaan itse, EI ole.

Kysyin Teemulta onko boikottini määräaikainen vai ikuinen. Siitä ettei Teemu vastannut ymmärsin asialla olleen korkeammat voimat eli päätoimittajan. Markku ei tahdo kestää suosiotani täällä, ymmärrettäväähän se on, ei kukaan saa olla suositumpi kuin päätoimittaja. Kun on lusikalla annettu, ei voi kapustalla ottaa.

 

Mutta asiaan: Kun kaikki suuret hyvikset nyt antavat maata ja mantua, kotia ja kartanoa pakolaisille, kysynkin, koska Niinistö antaa presidentin linnan tai Mäntyniemen? Kultarantakin on talven tyhjillään?  

Ja isännältämme ja herraltamme Niklas Herliniltä, koskas annat sukukartanosi pakolaiskeskukseksi ja sanotaan alkuun puoli miljardia hiellä ja tuskalla ansaittuja eurojasi, sillä helposti pääsisit ykköshyvikseksi? Mikään raha ei korvaa moista kunniaa. Think about :-)!

 

Ystävyydellä: Entinen blogistinne Hannu Tanskanen.

 

Sanon nyt hyvästit, jos vielä huomenna olen täällä. ovat maailmankirjat sekaisin. Tulin juuri kunnanvaltuustomme kokouksesta paikkaamasta persuja (varavaltuutettu), helppo 75 ecua 55 minuutissa, kyllä politiikalla rikastuu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Tapio Tanskanen

En odota teidän nilviäisten kommentoivan tätä, se onkin liian riskaabelia, Huuskon käyrämiekka heilahtaa.

Tapio Tanskanen

Hmm...vaikuttaa siltä, että tätä blogia ei näy kukaan muu kuin minä, right? Jos olen väärässä, täällä on todellakin vain nilviäisiä.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Näkyyhän tämä. Älä huoli, maailma on pullollaan blogialustoja. Börje on kyllä aika erikoinen tapaus...

Tapio Tanskanen

Usari on kuitenkin, se on myönnettävä, vaikka taas jouduin ulos ja varmaan pian tälläkin, omaa luokkaansa. Oman nimen/kuvan käyttö nostaa tasoa roimasti ja täällä kommentoivat monet nimipoliitikot ja julkisuuden henkilöt, vaikuttajayksilöt. En voisi kuvitella keskustelevani jossain "suoli24":ssä, joku taso pitää säilyttää.

Tapio Tanskanen

No, ja taas uusi varoitus, sisältöä katsoen tämä alkaa jo olla absurdia, minä en siis saa vastata ollenkaan vihreälle, joka solvaa minua??? No, tekosyy, tämä enteilee ulosheittoa tästäkin blogista, kas kun ei vielä ... (ehditty?)

"Olet saanut varoituksen asiattomasta sisällöstä Uuden Suomen
blogipalveluissa. Varoitus koskee kommenttiasi blogissa
http://buimonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201868-te...

Keskusteluohjeissamme on mm. seuraava kohta:
Älä solvaa toista ihmistä. Älä ylipäätään puutu luvatta toisten
ihmisten yksityiselämään".

Kommenttisi: "
Ei niitä tiedä jos ei koettele. Sanon kuitenkin että jos Börje saa
nimitellä rasistiksi, fasistiksi ja ties miksi, mutta kun minä sanon että
mies kuvottaa minua tekopyhyydessään, ja Huusko heittää minut ulos
täältä niin en pidä sitä reiluna. Miksi virheillä on mediassa
tällaisia etuoikeuksia?"

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Fascistiksi sanominen ei oikeastaan ole haukkumista, jos on todella sitä mieltä, että toinen meilipiteittensä puolesta on fascismin kannattaja.

Ihmisten nimittely nilviäisiksi sen sijaan on asiatonta.

Tapio Tanskanen

Se ei kohdistunut nimeltä mainittuun henkilöön ja saatoinhan osoittaa lauseen nilviäisille (=eliölaji). Mutta nyt tämä v...uilu minulle riittää, hyvästi nilviäiset!

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Banniisi en ota kantaa (vaikka hiukan sitä ihmettelenkin), mutta Niklaksella ei liene sukukartanoa omistuksessaan. Eikös se ole se isobroidi, joka siellä asustelee?

Muutenkin on turha nälviä rikkaille, jotka joka tapauksessa ovat säännön mukaan kannattamiinsa kohteisiin lahjoituksia tehneet. Jos he luopuisivat kaikesta, niin niitä lahjoituksiakaan ei enää heruisi kenellekään.

Valtion verovaroin ylläpideetyn budjetin kautta annetaan hilloa niille, jotka viranhaltijoiden mukaan sitä tarvitsevat. Yksityinen kansalainen puolestaan lahjoittaa oman omantuntonsa ja näkemyksensä mukaan, omiaan.

Tapio Tanskanen

Jahas, Juha lipaisee isäntään päin. Herran pelko on tietenkin viisauden alku ja "sen lauluja laulat jonka leipää syöt", wanha kansa jo tiesi tuon tosiasian.

Olet ihan väärässä, jos luulet minun olevan sosialistin, joka haluaa "kansallistaa" = ryövätä rikkaiden omaisuuden. Minä kannatan vapaata yritteliäisyyttä ja vahvempien elinkelpoisuutta, kun meillä on rikkaita, on aina suurempi mahdollisuus, että muruja tippuu pöydältä meille köyhillekin. Ja mites ne suuret investoinnit teollisuuteen tehtäisiin, jos kaikki olisivat köyhiä kuin kirkonrotat?

Minä toki sallin Niklas Herlinille miljardinsa, hän on tehnyt viisaan valinnan, syntynyt oikeaan sukuun, aina pitäisi muistaa valita vanhempansa ja varmistaa hyvät geenit. Koko topickin pointti olikin sarkasmismi näitä Jeesus-kompleksin saaneita Sipilöitä kohtaan. Kuten Soini sanoi, "annan osani hätää kärsiville sopivien kanavien kautta, mutta en mainosta sitä".

Tässä oli asian pihvi, rikas antaa ripauksen omastaan ja tekee siitä suuren numeron, josta koko maailma tippa silmässä seuraa. Lesken ropo on koko omaisuus, mutta sitä ei kukaan muista. Itse Kiesus tämän moraalisäännön opetti, lestadiolaisen sopisi kaivaa raamattunsa esiin, ennenkuin lyö rintoihinsa, "minä hyvä",

Ja vielä, minä nyt en itsestäni kerro, kun lesken rovosta puhun, vaikka ainoana ostarin aulassa heitänkin kymmensenttisen neekerin kerjäyskuppiin, hienot frouvat minkeissään kulkevat nokka pystyssä ohi, "fyi fan!". Ei ne pääse taivaaseen, ei.

Toimituksen poiminnat